Back to school

Reglement Back to School actie 2015

  1. steunactie Back to school;

De steunactie wordt georganiseerd door Tomabel vzw, Faliestraat 40b, 8210 Zedelgem,

De steunactie “Back to School” wil een financiële ondersteuning geven aan revaliderende of langdurig zieke kinderen die nog niet naar school kunnen, om toch via internet de lessen in de klas te kunnen volgen. Deze actie is ten voordele van: Vzw bednet   www.bednet.be (Vlaams) Asbltakeoff   www.takeoff-asbl.be (Waals)

De actie loopt in alle winkels van Delhaize in België. Tijdens deze actieperiode wordt er per verkochte verpakking troskerstomaatjes van Tomabel met de sticker op van “Back to School” een bijdrage van 0.20 euro/verpakking geschonken aan bovenstaande organisaties. Het totaal verzameld bedrag wordt gelijk verdeeld tussen deze twee organisaties. De steunactie periode loopt van 1 tot 15 september 2015

  1. kleurwedstrijd Back to School

Bovenop deze steunactie kan iedere deelnemer van de kleurwedstrijd een volledig gratis dag uitstap winnen met de hele klas.

Deze wedstrijd is gratis en zonder aankoopverplichting voor de deelnemers.

Hoe deelnemen aan de wedstrijd? Via www.tomabel.be, klik op de wedstrijdknop en download de printversie van de in te kleuren tekening. Print de tekening af, kleur hem in en stuur op naar Tomabel vzw, Faliestraat 40b, 8210 Zedelgem.

De kleurwedstrijd loopt van 1 tot 30 september 2015 Door de deelname aan de wedstrijd gaat de deelnemer akkoord met dit volledig reglement, zonder enige voorwaarde.

 

 

Nederlands Français Deutsch
2014 Tomabel-Troskers-kleurplaat duits